Copyright

Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, buttons, audioclips en software is eigendom van Vlogwerk. De gehele inhoud is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving. 

De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vlogwerk. 

De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Vlogwerk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.

Deze site is gemaakt door Impression New Media en wordt geëxploiteerd door Vlogwerk (handelsnaam van GDSM Beheer BV). Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van deze tekst

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.