Over Vlogwerk

Vlogwerk verzorgt beeldmateriaal voor uw bedrijfs- en vacaturepromotie. Foto’s en films worden zowel op locatie als in de studio genomen en zijn daarna rechtenvrij beschikbaar voor uw promotie op uw website of social media. Mogelijkheden zijn naast het verzorgen van uw promotiemateriaal ongekend. Denk aan productfotografie voor uw webshop, portretfotografie voor uw social media profiel of korte betaalbare bedrijfsfilms voor het MKB. 

Vlogwerk is onderdeel van de Vakkracht groep en verzorgt in die rol al het beeldmateriaal wat wordt gebruikt voor uw bedrijfs- en vacaturepromotie in cross-marketing oplossingen. Voor zowel uw naamsbekendheid via e-branding als uw wervingsboodschap is Vlogwerk een laagdrempelige partner die u alle eindproducten volledig rechtenvrij beschikbaar stelt.

Aan elke samenwerking gaat een intake gesprek vooraf om de verwachtingen naar elkaar toe zo helder mogelijk te krijgen. Met uw ideeën en onze expertise kunnen we in korte tijd krachtige bedrijfsfilms maken die u in al uw media uitingen kunt gebruiken. Uw contact verloopt altijd rechtstreeks met de maker. Da’s wel zo duidelijk!

Ook als u een speciaal project, een bedrijfsevenement of een productrelease heeft, verzorgt Vlogwerk uw beeldmateriaal.  

Voor het MKB en de ZZP’er bieden we betaalbare oplossingen om uw website en social media te verrijken met een aansprekende bedrijfsfilm.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.